!-- Header -->

Billiga Fotbollströjor

by Sherman Oscar
Published: 14/01/2022 (1 minggu ago)
$26.50
Location
Sverige

Tunisien Tröja Dam, Manchester United Fotbollströja


billiga fotbollströjor

Arsenal kopplades till flera

ramsdales form lämnar leno fotbollströjor med eget namn att spela för arsenal

Arsenal kopplades till flera målvaktsalternativ under sommaren, inklusive Ramsdale, Neto och Ajax-stopparen Andre Onana.

Ramsdales form lämnar Leno inför en oviss framtid, med den tyske målvakten inställd på att gå in i det sista året av sitt kontrakt nästa sommar.

Tunisien Tröja Dam Och Gunners skulle kunna se till att sälja Leno under det nya året och ta in Neto på lån för att ge konkurrens för Ramsdale, enligt en rapport från Spanien.

Den spanska publikationen säger att Barca är villiga att låta Neto gå med i en annan klubb på lån så länge som en skyldighet att köpa ingår i affären.

Manchester United Fotbollströja Tottenham och West Ham har också kopplats ihop med intresse för den brasilianska målvakten, som inte har spelat sedan säsongens inledande match.

Med Marc-André ter Stegen fast etablerad som klubbens nummer ett, kommer Neto sannolikt bara att få se action i Copa del Rey, och det sägs att han vill ha ett steg för att främja sina ambitioner att spela nästa års VM i Qatar.

Det är dock tveksamt om Neto skulle acceptera en flytt till Emirates om det är klart att han skulle vara en back-up till Ramsdale.

Den unge målvakten kunde göra lite åt Crystal Palaces mål i måndagens oavgjorda 2-2 efter defensiva misstag från Gunners i uppbyggnaden till båda målen.

Före måndagens match hade Ramsdale bara medgett en gång, med Arteta som berömde hur han hanterade pressen av att spela för Arsenal.

real madrid drakt

real madrid tröja billigt